Over ons

Hoi! Wij zijn SPOT, de hotspot in Roosendaal. Een containerbar anno nu in het Urban Sportspark waar jij op het sfeervolle buitenterras kan genieten van fijne muziek, hippe speciaalbieren, een lekkere hap & nog veel meer.

De plek is opgebouwd uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken. We maken dankbaar gebruik van gerecyclede materialen als zitjes en loungeplekken.

Stadsoevers

SPOT ligt in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal, die volop in ontwikkeling is.

Speeltuin

Ons terras grenst aan een prachtige speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven. Ga van de glijbaan, klim op de heuvels of schommel de hele middag terwijl je ouders een biertje doen op het terras. Zonder dat ze je uit het oog verliezen.

Urban Sports Park

Het Urban Sports Park is dé plek voor skaters, basketballers en freerunners om zich uit te leven. Het basketbalveld, de skatebowl, en het freerunparcours zijn de ideale plek om samen te komen en aan je skills te werken.

Over team SPOT

Team SPOT bestaat uit enkel leuke mensen. Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? En wil je werken bij de tofste bar van Roosendaal? Stuur dan een mailtje naar info@spotroosendaal.nl

Nog geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op. We bijten niet!

Neem contact op